Voor de beste onderwijskansen

Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

Werken bij SOVEE is werken in de wereld van opvoeding en onderwijs. En een uitgelezen kans om kinderen en jongeren een succesvolle toekomst te bieden. Ook bij SOVEE aan de slag? Een open sollicitatiebrief is altijd welkom en kan per e-mail worden verzonden aan: sollicitaties@sovee.nl. Gegevens worden een jaar bewaard.

Actuele vacatures

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de vacature opvoedondersteuner oproepbasis mrt18.

Stage en vrijwilligerswerk bij SOVEE

sbb-beeldmerkSOVEE is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Door dit SBB erkenningsbewijs is SOVEE bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Hieronder staat een overzicht van de stageplaatsen en de contactpersonen. Klik op de naam van de stageplaats voor meer informatie.

Coach&Co (voor stagiaires en vrijwilligers)

https://youtu.be/M3eIpa8C2p4 Jongerencoach (2e jaarsstage Social Work en Pedagogiek, 10 stageplaatsen) Assistent-projectleider (3e jaarsstage Social Work en Pedagogiek, 2 stageplaatsen) . Jongerencoach (vrijwilligersfunctie)

EVA&Co (voor vrijwilligers)

Jongerencoach (vrijwilligersfunctie)

TAALent en Overstap (voor stagiaires en vrijwilligers)

Coach studievaardigheden en taal voor kinderen (11-13 jaar) (voor vrijwilligers, stagiaires en studenten vrije ruimte Pedagogiek en PABO)

Mijn Tweede Familie (voor vrijwilligers)

Steungezinnen voor alleenstaande jonge vluchtelingen (17-23 jr)

Delen

SOVEE