Voor de beste onderwijskansen

Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

Werken bij SOVEE is werken in de wereld van opvoeding en onderwijs. En een uitgelezen kans om kinderen en jongeren een succesvolle toekomst te bieden. Ook bij SOVEE aan de slag? Een open sollicitatiebrief is altijd welkom en kan per e-mail worden verzonden aan: sollicitaties@sovee.nl. Gegevens worden een jaar bewaard.

Actuele vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Stage en vrijwilligerswerk bij SOVEE

Heb jij een open blik, ben je nieuwsgierig aangelegd en wil je meer doen met je sociale vermogen? Overweeg dan om er als vrijwilliger te zijn voor jongeren. Je voelt je soms flink uitgedaagd en krijgt veel waardering. Kijk snel wat het jou en jongeren oplevert 

Coaching (voor stagiaires)

Stagelopen-bij-CoachCo-300x170.pngBen je tweedejaars student Sociaal werk, Pedagogiek of Toegepaste Psychologie en wil je een stageplek waar je direct iets voor (anderstalige) jongeren kunt doen? Sta je open voor de belevingswereld van een ander en voor andere culturen? Ontdek dan of een stage bij SOVEE iets voor jou is

Stagelopen als ervaringsmaatje (2e jaarsstage Social Work, Pedagogiek en Toegepaste Psychologie) Voor schooljaar ’22/’23 is deze stage reeds ingevuld. Er zijn weer plekken beschikbaar voor het volgende schooljaar (vanaf augustus 2023).

Mijn Tweede Familie (voor vrijwilligers)

Steungezinnen voor alleenstaande jonge vluchtelingen (17-23 jr)

Erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerkSOVEE is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Door dit SBB erkenningsbewijs is SOVEE bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. 

Delen

SOVEE