Voor de beste onderwijskansen

Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

Werken bij SOVEE is werken in de wereld van opvoeding en onderwijs. En een uitgelezen kans om kinderen en jongeren een succesvolle toekomst te bieden. Ook bij SOVEE aan de slag? Een open sollicitatiebrief is altijd welkom en kan per e-mail worden verzonden aan: sollicitaties@sovee.nl. Gegevens worden een jaar bewaard.

Actuele vacatures

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Teamleider Opvoedondersteuning en Begeleide Omgang.

Stage en vrijwilligerswerk bij SOVEE

sbb-beeldmerkSOVEE is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Door dit SBB erkenningsbewijs is SOVEE bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Hieronder staat een overzicht van de stageplaatsen en de contactpersonen. Klik op de naam van de stageplaats voor meer informatie.

Coaching (voor stagiaires)

Stagelopen-bij-CoachCo-300x170.png

Jongerencoach (2e jaarsstage Social Work en Pedagogiek, 20 stageplaatsen) Voor deze stage kan vanaf februari 2022 weer gesolliciteerd worden.
Stagelopen als projectmedewerker bij team Coaching (3e jaarsstage Social Work en Pedagogiek) Deze stage is weer mogelijk vanaf januari 2022.
Stagelopen als ervaringsmaatje (2e jaarsstage Social Work en Pedagogiek) Voor deze stage kan vanaf februari 2022 weer gesolliciteerd worden.
Stagelopen als maatje/coach voor jongeren (1e jaarsstage Social Work en Pedagogiek/2e jaars stage Toegepaste Psychologie) Voor deze stage kan vanaf 1 september 2022 gesolliciteerd worden.

Coach&Co (voor vrijwilligers)

Jongerencoach (vrijwilligersfunctie)

EVA&Co (voor vrijwilligers)

Jongerencoach (vrijwilligersfunctie)

Ambulante (jeugd)hulp 

Stagelopen bij ambulante (jeugd)hulp als jeugd- en gezinswerker?  DEZE STAGE IS VOOR HET SCHOOLJAAR 2021/2022 REEDS VERVULD.

TAALent en Overstap (voor stagiaires en vrijwilligers)

Coach studievaardigheden en taal voor kinderen (11-13 jaar) (voor vrijwilligers, stagiaires en studenten vrije ruimte Pedagogiek en PABO)

Mijn Tweede Familie (voor vrijwilligers)

Steungezinnen voor alleenstaande jonge vluchtelingen (17-23 jr)

Delen

SOVEE