Voor de beste onderwijskansen

Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

Werken bij SOVEE is werken in de wereld van opvoeding en onderwijs. En een uitgelezen kans om kinderen en jongeren een succesvolle toekomst te bieden. Ook bij SOVEE aan de slag? Een open sollicitatiebrief is altijd welkom en kan per e-mail worden verzonden aan: sollicitaties@sovee.nl. Gegevens worden een jaar bewaard.

Actuele vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Stage en vrijwilligerswerk bij SOVEE

sbb-beeldmerkSOVEE is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Door dit SBB erkenningsbewijs is SOVEE bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Hieronder staat een overzicht van de stageplaatsen en de contactpersonen. Klik op de naam van de stageplaats voor meer informatie.

SPEEL MEE!

Stagelopen SPEEL MEE! 2e-jaars hbo Pedagogiek of Social Work Er zijn momenteel geen stageplekken beschikbaar.
Stage lopen SPEEL MEE! 3e-jaars hbo Pedagogiek of Social Work Er zijn momenteel geen stageplekken beschikbaar.

Coaching (voor stagiaires)

Stagelopen-bij-CoachCo-300x170.png

Jongerencoach (2e jaarsstage Social Work, Pedagogiek en Toegepaste Psychologie, 20 stageplaatsen) Voor schooljaar ’22/’23 is deze stage reeds ingevuld.
Stagelopen als projectmedewerker bij team Coaching (3e jaarsstage Social Work, Pedagogiek en Toegepaste Psychologie) Voor  schooljaar ’22/’23 is deze stage reeds ingevuld.
Stagelopen als ervaringsmaatje (2e jaarsstage Social Work, Pedagogiek en Toegepaste Psychologie) Voor schooljaar ’22/’23 is deze stage reeds ingevuld.
Stagelopen als maatje/coach voor jongeren (1e jaarsstage Social Work en Pedagogiek/2e jaars stage Toegepaste Psychologie) Voor deze stage zijn vanaf november 2022 weer plekken beschikbaar.

Coach&Co (voor vrijwilligers)

Jongerencoach (vrijwilligersfunctie)

EVA&Co (voor vrijwilligers)

Jongerencoach (vrijwilligersfunctie)

Ambulante (jeugd)hulp 

Stagelopen bij ambulante (jeugd)hulp als jeugd- en gezinswerker? Deze vacature is voor schooljaar ’22/’23 reeds ingevuld.

TAALent en Overstap (voor stagiaires en vrijwilligers)

Coach studievaardigheden en taal voor kinderen (11-13 jaar) (voor vrijwilligers, stagiaires en studenten vrije ruimte Pedagogiek en PABO)

Mijn Tweede Familie (voor vrijwilligers)

Steungezinnen voor alleenstaande jonge vluchtelingen (17-23 jr)

Delen

SOVEE