Voor de beste onderwijskansen

0 tot 12 jaar

Themabijeenkomsten, cursussen en workshops

‘Het is maar een fase’ wordt vaak gezegd over gedragsveranderingen bij kinderen. Toch is het als ouder soms maar wát lastig om hier mee om te gaan. Opeens is alles in huis een strijd, van eten tot aankleden. Of extreme buien van drift of verdriet steken de kop op.Hoewel ieder kind anders is, zijn er gelukkig wel tips die ouders kunnen helpen om dergelijke fases het hoofd te bieden. SOVEE biedt daarom een aantal keer per jaar opvoedcursussen, bijeenkomsten en workshops voor kinderen. Hier vindt u het overzicht voor kinderen tot 12 jaar.

Lees verder

TAALent

In Amersfoort wordt in vijf wijken een TAALentklas georganiseerd om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun competenties, zodat zij door kunnen stromen naar hogere vormen van voortgezet onderwijs. De TAALentklas richt zich op leerlingen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs die op basis van hun capaciteiten in vmbo-t of havo geplaatst kunnen worden, maar het risico lopen op onderpresteren vanwege talige belemmeringen.

Lees verder

Samen Opvoeden

Veel ouders hebben opvoedvragen of zijn onzeker over de opvoeding van hun kinderen. Soms kunnen zij dan wat extra ondersteuning gebruiken. Dan is er Samen Opvoeden!

Lees verder

SOVEE