Voor de beste onderwijskansen

Mijn Tweede familie maakt kans op Appeltje van Oranje!

Mijn Tweede Familie van SOVEE maakt kans op een Appeltje van Oranje! Dat is dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. Dit jaar gaan de Appeltjes van Oranje naar de beste maatjesprojecten. Maatjes zijn er in allerlei soorten en allemaal helpen ze elkaar om beter ‘samen te leven’.

Het bijzondere aan Mijn Tweede Familie is dat het hele gezin maatje is en een jonge vluchteling zonder familie helpt om volwaardig mee te doen in onze samenleving. Samen met 37 andere projecten is Mijn Tweede Familie dit jaar één van de geselecteerden. Met uw stem maken wij kans om het Appeltje van Oranje te winnen!

Vindt u ook dat wij deze impactvolle prijs verdienen? Breng dan via deze link uw stem uit:  stem.oranjefonds.nl/sovee.

Mocht het project winnen, dan ontvangen we een bronzen beeldje uit handen van Koningin Máxima én € 15.000,-. Met dat geld kunnen wij nog meer jongeren en tweede families bij elkaar brengen. En als wij winnen, maakt u als stemmer kans om door het Oranje Fonds uitgenodigd te worden voor de uitreiking op Paleis Noordeinde. Een heel bijzondere dag om bij aanwezig te zijn.

Wilt u meer weten over het project? Klik dan hier.

Mijn Tweede Familie is uitgevoerd door SOVEE in samenwerking met Pharos en gefinancierd door Werkgroep Vluchteling &Educatie, het Kansfonds en Indebuurt033. 

Indebuurt033

Delen

SOVEE