Voor de beste onderwijskansen

Nationale Onderwijsweek: LOB-coaching in de klas – What’s Next

Tijdens de nationale onderwijsweek (4 t/m 8 oktober) houdt What’s Next een sessie over LOB-coaching voor docenten, leidinggevenden, schoolleiders en bestuurders.Vandaag zitten ze nog op een stoeltje in de klas, over een paar jaar zitten ze volop in het arbeidsproces. De jongeren die je in school tegenkomt, hebben allemaal een unieke samenstelling van talenten, ervaringen en passie. Hun studie- en loopbaanproces is al net zo uniek als de persoon die zij zelf zijn. Daarom bieden we met What’s Next een persoonlijke benadering waarbij we jongeren ondersteunen en tools geven om hun proces vorm te geven. Met What’s Next krijgen leerlingen LOB-coaching in kleine groepjes. De coachings zijn hbo-stagiaires en/of young professionals, die dus net een stapje verder zijn en al een vervolgopleiding doen of werken. Op hun beurt worden de coaches getraind om leerlingen te kunnen ondersteunen. Het programma bestaat uit totaal zes momenten, waarvan vier begeleid door coaches, waarin leerlingen nadenken over wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en hoe ze dat gaan doen. Hierbij gebruiken we uitdagende oefeningen, conversatiespellen en creatieve opdrachten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens ervaren wat we doen bij de LOB-coaching en kijk of het iets voor jullie school is!

Deze activiteit richt zich op docenten, leidinggevenden, schoolleiders, bestuurders. Het maximum aantal deelnemers is 20.
Datum en locatie: 4 oktober 2021 15.00 – 16.00 uur, Projecthuis Madiba, Liendertseweg 87 te Amersfoort.

Wil je deze sessie over LOB-coaching graag bijwonen? Stuur dan een mailtje naar Eva de Kok: e.de.kok@sovee.nl. Gebruik in je mail het onderwerp ‘Aanmelding LOB What’s Next. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er geloot.

Delen

SOVEE