Diensten

Centering Pregnancy (CP)

Wanneer je je (eerste) kindje verwacht denk je na over het ouderschap en wat daar allemaal bij komt kijken. Het is fijn om goed voorbereid te zijn op alles wat je te wachten staat.

Centering Pregnancy (CP)

Wanneer je nadenkt over het ouderschap komt daar veel bij kijken. Alstoekomstige ouder wil je goed voorbereid zijn maar ook weten wat je kanverwachten. Niet alleen na de geboorte, maar ook in de jaren daarna. Vragenover de bevalling, of als je kindje veel huilt of over de taakverdeling thuiskunnen een rol spelen. Ook is het fijn om vooraf te ontdekken welke opvoedstijlbij jou past of hoe je goed voor jezelf kan blijven zorgen.

De eerste 1000 dagen zijn cruciaal voor de ontwikkeling, gezondheid enwelzijn gedurende het leven van een kind.

 

Het programma van CP bevat 9 bijeenkomsten van 2 uur die een verloskundige samen met een Sovee-professional geeft. Hierdoor ontstaat een mooi programma waarin niet alleen medische controles onderdeel zijn, maar waar ook aandacht is voor verschillende onderwerpen zoals:

- De factoren die van invloed zijn op jouw zwangerschap en de gezondheid van jou en jouw kindje

- Voorbereiding op de bevalling en de eerste babytijd

- Etc.

Je ontmoet andere zwangere vrouwen die in dezelfde periode zijn uitgerekend. Hierdoor kun je andere aanstaande moeders leren kennen en gebruik maken van elkaars ervaring.

 

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@sovee.nl

Laatste Berichten