Diensten

Ouderschapskring (OSK)

Een goed vervolg op het aanbod ‘ Centering Pregnancy’ is de ‘ Ouderschapskring’. Daar waar CP plaatsvindt tijdens de zwangerschap, vindt OSK plaats na de geboorte van jouw kindje. 

Ouderschapskring (OSK)

Een goed vervolg op het aanbod ‘ Centering Pregnancy’ is de ‘ Ouderschapskring’. Daar waar CP plaatsvindt tijdens de zwangerschap, vindt OSK plaats na de geboorte van jouw kindje.  In deze hele nieuwe fase is het fijn om met andere moeders ervaringen, onzekerheden en vragen te kunnen blijven delen met dezelfde groep ouders en opvoedkundigen die je al kent. Het kan zijn dat je pas nu gaat instromen tijdens OSK, maar dan is er altijd wel een groep die bij jou past of wil je juist een eigen groep starten!

Tijdens het eerste jaar van jouw kindje kom je 6 tot 8 keer bij elkaar. Hier worden vaste thema’s besproken of juist onderwerpen waarvan je zelf aangeeft die voor jou belangrijk zijn. De bijeenkomsten zijn bij voorkeur thuis bij een van de deelnemers of vinden plaats in en geschikte ruimte in de buurt. Dagen en tijden kunnen in goed overleg met de opvoedkundige worden afgestemd.


Bij vragen kunt u contact opnemen door te mailen naar info@sovee.nl 

Laatste Berichten