Coach&Co

Echt Connecten,
Sterk verschil.

Vind een oplossing voor je uitdagingen thuis of op school

Echt connecten

Ontdek waar jij goed in bent en écht blij van wordt, kom in contact met anderen, scoor die ene toffe stage of bijbaan, ontwikkel jezelf of doe iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan: je kunt het allemaal! Jij kunt bereiken wat jij wilt.

En dat hoef je gelukkig niet alleen te doen. Onze verschilmakers zijn er voor je (en kosten helemaal niets!). Zij hebben specifieke kennis, vergelijkbare ervaringen als jij en/of een groot (sociaal) netwerk. Ze denken graag met je mee.

Woon je of ga je naar school in Amersfoort of Soest? Maak dan een connectie met een verschilmaker. Je krijgt alles-in-1: nieuwe dingen doen, fun en praten over serieuze zaken. Je merkt al snel sterk verschil!

Sterk Jezelf

Ik vergelijk mezelf vaak met de knapste koppen op Insta en TikTok, voel me onzeker en weet niet echt waar ik nou goed in ben. Hoe kan ik mezelf meer laten zien en makkelijker vrienden maken? Ik wil ontdekken wat mijn power is!

Nu connecten →
vrijwilligerswerk coaching

Sterk Werk

Wat mijn talent is en wat ik leuk vind? Pfff. Lastige vraag! Ik weet eigenlijk niet wat ik wil in de toekomst en welke vervolgstappen ik kan maken. Goed plannen en op tijd komen is ook niet mijn ding. Ik wil weten wat bij mij past, hoe ik me kan ontwikkelen en hoe ik die ene toffe bijbaan scoor!

Nu connecten →

Sterk Ontdekken

Ik ben nog maar kort in Nederland en wil genieten van het leven hier. Maar hoe leer ik andere jongeren kennen, praat ik vaker Nederlands of start ik met een leuke sport, stage of opleiding? Ik wil iets nieuws doen, beleven en bereiken!

Nu connecten →

Sterk Doen

Mijn dagen bestaan vaak uit rondhangen, luieren, gamen en scrollen. Dat is lekker maar ik wil eigenlijk wel meer doen. Ik weet alleen niet hoe, en waar ik de motivatie vind. Tijd voor actie!

Nu connecten →

Ontdekken

Ontdekken waar je goed in bent.

Uitdaging

Leuke activiteiten doen met anderen.


Kletsen

Van je af kletsen.


Zelfvertrouwen

Jouw zelfvertrouwen boosten.

Tips & Advies

Veel praktische tips en adviezen!

Start nu

Hoe werkt het?

Aanmelden

01

Het begint allemaal met 1 klik

Je kunt je aanmelden door op de "Nu connecten →" knop te klikken.

Vertellen

02

Vertel ons jouw vraag of wens

Als wij weten wat jouw verhaal of wens is, weten we hoe we jou het beste kunnen helpen.

Uitnodiging

03

Je ontvangt een uitnodiging

Je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.

Voorstellen

04

We stellen je voor aan een verschilmaker

We matchen je met iemand met dezelfde ervaring of interesses.

Voortzetting

05

Jij en de verschilmaker spreken met elkaar af

Er wordt nu gekeken of er een klik is.

Kan iedereen connecten?
Je kunt connecten als je:

- Tussen de 13 en 25 jaar bent.
- Woont of naar school gaat in Amersfoort of Soest.
- Het je eigen keuze is om te connecten. Jij bepaalt!
Hoe lang duurt het voordat ik gematcht word met een verschilmaker?
Dat kan binnen twee weken zijn, maar het kan ook langer duren. Wij zoeken naar iemand die het best bij jou past. Soms hebben we snel een geschikte match voor je, soms moet je iets langer wachten tot we de beste match hebben gevonden.
Wat moet ik me voorstellen bij een verschilmaker?
Verschilmakers zijn vrijwilligers of stagiaires die een sociale opleiding volgen. Zij vinden het leuk om met jou af te spreken om met je mee te denken en je verder te brengen. Onze verschilmakers zijn van alle leeftijden en hebben verschillende achtergronden, talenten en interesses.
Ik meld me aan, en dan?
Na je aanmelding nemen we binnen 4 tot 5 werkdagen contact met jou en/of je aanmelder op en plannen dan een kennismaking. Tijdens dit gesprek leren we je beter kennen en geef jij aan wat je wens is. Zodra we een leuke match hebben gevonden, bellen we je om iets over de verschilmaker te vertellen. Als je hier enthousiast van wordt, ontmoeten jullie elkaar met een medewerker van Sovee erbij. Als het klikt, wisselen jullie telefoonnummers uit en kunnen jullie gaan afspreken.
Waar spreek ik af?
Afspreken kan overal. Jij en de verschilmaker kunnen zelf kijken wat je een goede plek vindt. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij jou thuis, op school of in de stad. Ook kun je een activiteit met elkaar doen zoals wandelen of sporten.
Welke vragen kan ik stellen aan een verschilmaker?
Je kunt met alles wat je bezighoudt terecht bij de verschilmaker. Je kunt het hebben over hoe het met je gaat, maar ook samen op zoek gaan naar de sport die bij je past. Of ontdekken waar je goed in bent en welke opleiding bij je past. De verschilmaker kan je helpen met zoeken naar een baan, of meer mensen leren kennen.
Wat als ik na een tijd toch geen klik voel?
Je kunt altijd iemand van Sovee appen/bellen om samen naar een oplossing te kijken. Blijkt het geen goede match, dan zoeken we een andere voor je. Wil je stoppen, dan stopt het ook. Jij bepaalt wat er gebeurt.